Skip to content Skip to footer

Basic

€589,-Inc. btw

Een kleine maar professionele website tot maximaal 4 pagina's

Contact

Standaard

€889,-Inc. btw

Professionele website voor middelgrote bedrijven tot 9 pagina's

Contact

Premium

€1289,-Inc. btw

Voor de grotere bedrijven, een professionele site tot 15 pagina's 

Contact

Kenmerken

  • Prijzen zijn inclusief onderhoud
  • Alles eenmalig & transparant
  • Géén maandelijkse kosten
  • Géén zinloze contracten
  • Wij denken met je mee
  • Creatief, snel & modern

Kies jouw pakket

Onze pakketten zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, zodat je moeiteloos kunt groeien en succes kunt behalen.

Offerte is vrijblijvend & op maat

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en op maat gemaakt voor jou. We begrijpen dat elk project uniek is, daarom stellen we een offerte op die nauw aansluit bij jouw wensen, doelen en budget. Geen verplichtingen, alleen oplossingen die perfect bij jou passen.

Q&A

Nee, we streven naar volledige transparantie. Onze offertes zijn duidelijk en bevatten alle kosten die verband houden met het gekozen pakket. Geen verrassingen achteraf.

Onze prijzen variëren afhankelijk van het pakket en de specifieke behoeften van jouw project. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat.

Absoluut, elk pakket dat we aanbieden is inclusief onderhoud. We geloven in het leveren van een complete en zorgeloze ervaring, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf terwijl wij de technische aspecten beheren.

Ja, we bieden garantie voor het geval dat er problemen zijn met de website. Jouw tevredenheid en een goed functionerende website staan bij ons voorop. Mocht er iets niet in orde zijn, zorgen wij ervoor dat het snel en efficiënt wordt opgelost.